| AnnaTraficantaDeAcadele a întrebat:

Heii! Am si eu o mica problema. Nu sunt nici foarte grasa, nici foarte slaba dar la picioare am o mare problema... De la genunchi in sus, pana la sold sunt foarte grasa, am pulpele grase si de la genunchi in joc sunt slaba. Mai ales la glezne. Si este foarte inestetic. Ce as putea sa fac sa ma pun la glezne si sa sbabesc in sus? big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| florinlthl a răspuns:

Ai putea sa alergi! Ai grija ce mananci, fara fast-food in special. si fa sport, alearga. Pe langa alergat poti face exercitii si acasa, gasesti pe youtube multe clipuri in care iti arata exact excercitiile pentru picioare! Sunt sigur ca o sa ai niste picioare foarte frumoase daca te pui pe treaba happy Bafta!

3 răspunsuri:
| WR104 a răspuns:

Alearga.

| paulacarry a răspuns:

Incearca inotul si alergatul inotul sub apa ceva gen sirena

| slowyhns a răspuns:

Practica un sport, du-te la sala si alearga.
SAU
poate doar ai tu impresia ca ai picioarele grase in comparatie cu zona gleznei (unde oricine are piciorul slab din moment ce nu sunt muschi). Orice fata tinde sa se considere grasa in oglinda