| Razvy197 a întrebat:

Heii.Am si eu o problema.Imi curge foarte des sange din nas si foarte mult.Astazi mi s-a intamplat iar. Dintr-o data a inceput sa imi curga picaturi de sange din nas apoi din ce in ce mai mult.M-am dus la baie si am stat cu capul in jos acolo mi-a curs foarte foarte mult, si nu picaturi. Dintr-o data mi-a curs asa parca o substanta "mai groasa " de sange.Am umplut 10 servetele crying.Nu am vrut nici sa stau cu capul pe spate deoarece stiam ca sange iti vine in gat si nu am stat.Mi-a curs non-stop cam vreo 15 min. Apoi am stat cu capul pe spate si mi-a trecut.Dar nu vreau sa mai mi se intample.Cel mai rau mi-e frica ca mi-a curs atunci la baie foarte mult sange si cam gros.Va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| xxxnonamexxx a răspuns:

Nu suna prea bine. Ultima persoana care am cunoscut-o si avea aceste simptome avea leucemie. Nu vreau sa te sperii dar poate sa fie si un simplu fleac. Cel mai bine fuga la medic

| pieptdepuiprajit a răspuns:

Din ce stiu eu lumea civilizata merge la doctor cand are o problema de sanatate.

| mouseru a răspuns:

Pai du-te la doctor am avut si eu problema asta si am mers la doctor am avut o vena fisurata