| crisssssssstinutzaaaaaaaaaa a întrebat:

Heii as vrea sa slabesc 3 kg intr.o saptamana ce trebuie sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Hmm nu este usor sa slabesti mai ales ca 1 saptamana poate fi fatal unora, de exemplu mie nu mi-ar pica foarte greu sa slabesc 3 kg in 1 sapt asta pentru ca am 91 kg, dar tie? daca ai 40 de kg sa spunem ar fi foarte mult, te-ar putea baga in spital intelegi? si de ce 3 kg si nu 1 kg? Incearca sa iti evaluezi conditia fizica, raportul inaltime-greutate si daca chiar este necesar! Ptr. inceput nu pune 3 kg ci 1 kg si ca sa slabesti cum spuneai este nevoie sa renunti la dulciuri si la carbohidrati, adica fara fainoase, paine, paste, cartofi prajiti etc si mai renunta la alimente bogate in grasimi gen carne de porc.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum, pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune.

| crisssssssstinutzaaaaaaaaaa explică (pentru bursuc001):

Am 1,65 inaltime si 57 kg

| bursuc001 a răspuns (pentru crisssssssstinutzaaaaaaaaaa):

Precizează şi câţi anişori ai happy

| uninvited66 a răspuns:

Sa vi la mine. Slabesti3 pe zi laughing))