| didicami a întrebat:

Heii.As vrea sa slăbesc neaparat.Dar e chestia ca eu nu am timp sa fac sport foarte mult (pot sa fac doar sâmbăta si duminica).Nu stiu vreau un sfat.Va rog! FUNDA la cel mai complex raspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| diki a răspuns:

Consuma intre mese fructe si legume, redu consumul de paine (o paine la o masa este deja prea mult), nu manca dupa ora 6 mai ales dulciuri, dormi cel putin 8 ore pe noapte, bea 2 litri de apa pe zi. Vei scapa de cateva kilograme in felul acesta, dar pentru o slabire drastica ar fi intelept sa consulti un nutritionist si sa stabiliti in functie de modul tau de viata o dieta adecvata. Dieta nu inseamna sa mananci putin, ci sa mananci ceva ce iti va ajuta organismul sa elimine nu sa asimileze. dar daca vrei sa arati bine si sa fii si sanatoasa este bine sa faci sport/miscare 30 de minute de 3 ori pe săptămână poti chiar sa alergi pe loc. Mult succes si incearcă să nu cedezi, daca esti tentata sa mănânci bea un pahar de apa chiar atunci!

4 răspunsuri:
| ancaval a răspuns:

Ce vârstă ai?

Ce înălţime ai?

Ce greutate ai?

Nu mânca dupa 6 seara.
Nu mânca dulciuri.
Bea 2 litri apa pe zi.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum ( respectiv dacă eşti fată sau băiat ), pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune.

| OmulDeStiinta1986 a răspuns:

Http://calorii.slabute.ro/calculator-greutate-ideala-copii.html Multe legume, foarte putina carne, 2 fructe pe zi, fara mancaruri uleioase, mai deloc zahar(in special sucurile dulci cola etc.). slabesti sigur. daca vei avea apoi ameteli e de la faptul ca nu mananci destule legume. e mai usor sa slabesti acum decat cand vei fi la 25 de ani sa zicem.

| AndraStyles a răspuns:

Stiam ca atunci cand te trezesti trebuie sa bei 2 pahare de apa, la fel si dupa fiecare masa.