| alina_7783 a întrebat:

Heii, as vrea sa stiu...cum sa fac sau ce as putea face...
Sunt la mare si dupa mare merg in tabara.Iei trebuia sa imi vina menstruatia dar nu mi-a venit...sunt la inceput.Imi fac griji ca mi-ar putea veni in tabara. Ce ati face in locul meu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mi-as cumpara niste OB mini si nu mi-as mai face atatea griji. Bucura-te de vacanta!

| miky_5469 a răspuns:

Esti probabil prea mica daca esti la inceput, asa ca nu te speria poate ai noroc si iti vine mai tarziu, daca nu asta e viata nu prea ai ce face avand in vedere ca esti la inceput si probabil esti si domnisoara! Asa ca lasate la voia sortii! Distractie placuta!

| Leea1234 a răspuns:

Mi-as cumpara o cutie de ob normal (daca nu mai esti virgina!)
iar daca inca mai esti virgina ob mini (intrebi la farmacie despre ele)

| alexdop21 a răspuns:

Ia-ti masuri de precautie mai mari si o sa fie ok

| Criiss16 a răspuns:

Asa eram si eu la inceput.Problema e ca menstruatia ta nu e regulata.Stai linistita, nu e nimic grav!

Salutari!

| onfire93 a răspuns:

Lol...frate nu sunt fata da te intreb ceva cati ani ai? pariu ca ai 10-12 ani si faci poza cu sutien.straight face si ia-ti niste "aripioare" cu tine laughing) offtopic.: pffoai te mananca rau daca faci poze in sutien la varsta astawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

probabil esti la inceput si nu e regulata.
Astteapta, pune-ti abs pe timp de noapte, si ar fi bine daca nu ai intra in mare, doar cu ob( si nici asta nu e o idee buna ) Mai bine ai sta doar pe plaja straight face

bafta si distractie placuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eo zic sa nu te sperii si eu sunt la inceput si gandeste-te asa... daca iti vine in tabara ce? pana la urma ce se poate intampla?