| Rallu_2412 a întrebat:

As vrea sa va intreb.sa aud parerile voastra. Ce ati prefera lentilele de contact sau operatia pentru vedere la distanta si chestiile astea?

Cat mai multe sfaturi. :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

Operatia implica riscuri mari, daca operatia nu reuseste iti poti pierde vederea apoi mai exista si alte riscuri generale cum ar fi tipul anesteziei implica un alt risc etc inainte sa te operezi iti da o foaie de consimtamant acolo iti explica toate riscurile. eu in locul tau as prefera lentile de contact chiar si ochelari deoarece cu lentilele nu poti sta 24/24

| ellai a răspuns:

Depinde de tine de cat esti dispusa sa risti. operatia prezinta un risc destul de mare insa dupa aceea nu o sa mai ai nicio problema cu ochii, lentilele stiu ca nu le poate purta oricine, trebuie sa ai mare grija cu ele, si poate sa iti dauneze vederii. insa este un risc mai mic decat operatia si este si mai putin costisitor.

| KisSYoUBabY a răspuns:

Pai depinde De tine, cat despre lentilele de contact si eu am vrut sa imi pun dar am auzit la multe persone ca de la lentile dupa catva timp vei avea mai mari probleme cu ochi. Mai bine lasa si lentilele si operatiile daca ai intr-adevar probleme cu ochi cumparati ochelari de vedere la dinstanta... binenteles dupa gustul tau! Decat sa iti strici vederea mai rau unele persoane sunt sensibile iar altele nuBafta:*

| briquette a răspuns:

Lentilelebig grin

| Rallu_2412 explică:

Pai si as putea lentilele de contact sa le port doar la scoala. si doar atunci cand am nevoie de ele?

| cineva1 a răspuns:

Pro operatie...suferi un pic, dar dupa nu mai ai nicio grija.

| AngelZuZuLove a răspuns:

Lentile de contact nu suferi de la ele.

| adry_2792 a răspuns:

Lentile de contact, opiratia este foarte riscanta.