| Rallu_2412 a întrebat:

As vrea sa va intreb.sa aud parerile voastra. Ce ati prefera lentilele de contact sau operatia pentru vedere la distanta si chestiile astea?

[ si as putea lentilele de contact sa le port doar la scoala. si doar atunci cand am nevoie de ele? ]

Cat mai multe sfaturi. :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| SMA a răspuns:

Cel mai bine e sa faci operatia. De ce zic asta? Pentru ca lentilele de contact sunt fragile si se pot sparge usor, plus ca afeceaza vederea. Mereu se murdaresc chiar si cand nu tii dai seama. Mai bine operatia, suporti, lupti pentru a scapa de asta. Daca ai ocazia sa faci operatia, sa te vindeci si eziti din cauza fricii si i'ei calea mai usoara, nu faci bine. Fa operatia! Noroc!

| Valenttina a răspuns:

Pai lentilele de contact au un dezavantaj ca, uneori aluneca de pe ochi si tu nu iti dai seama.Nu o sa te miri daca nu o sa mai ai cand vii de la scoala.Si operatia este ceva.Numai nu stiu daca e de lunga durata sau chiar tine. In fond, vei avea si dupa operatie.sensibilitate cu ochii.Eu optez pentru lentilehappy

| Portocalăizhir a răspuns:

Buna Rallu! In primul rand vreau sa-ti spun ca lentilele de contact sunt grozave! Le port de 2 ani si nu am avut nici un fel de problema. Poti sas ti le pui cand vrei tu, numai la scoala, dupa aia mai tarziu pe seara, dupa ce au stat in solutie poti sa ti le pui din nou(trebuie sa stea in solutie minim 4 ore). Nu au alunecat niciodata din ochi, te obisnuiesti repede cu ele, nu jeneaza. Eu am si incalcat regulile, am plans cand le-am avut in ochi si am intrat in mare cu ele, nu am patit nimic insa nu te sfatuiesc sa faci acelasi lucru!
Eu optez pentru lentile! Operatia poti sa o faci cand ai peste 18 ani, si-a facut o cunostinta si acum vede perfecthappy.
Mult succes!
pa, pa

| Portocalăizhir a răspuns:

Si poti sa-mi trimiti un mesaj privat daca vrei mai multe detalii despre lentile!