| Xlove64 a întrebat:

Heii
Azi am inceput sa ragusesc.cam rau
Nu am tipat ca sa zic ca acesta ar fi motivul raguselii mele
Pur si simplu
Ce imi recomandati sa iau (fara pastile ca am incercat)
Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Rockart a răspuns:

Fă gargară cu o cană de infuzie călduţă de tei sau muşeţel în care adaugi o jumătate de linguriţă de sare de bucătărie. Nu e plăcut dar e foarte eficient.
Sau poţi curăţa şi tăia în felii subţiri o ridiche neagră. Pui feliile
într-un vas de porţelan, cu zahăr între ele. Îşi vor lăsa până
dimineaţa un suc, din care serveşti 5- 6 linguri pe zi.

8 răspunsuri:
| ICanSeeAll a răspuns:

Poate e inceputul unei raceli. Incearca sa bei mult ceai cald. Daca nu iti trece, mai bine mergi la medic. Succes!

http://vampire-diaries-fan.blogspot.com/

| blackcat99 a răspuns:

Bea ceaiuri caldute si supe

| Kidooooo a răspuns:

Cumpara-ti catina, firebe-o si incearc-o cu miere.sigur iti va trece.Bafta!

| danimazzz a răspuns:

Bea ceai de lamaie cu miere da lamaia ma refer la fructa nu pliculete cu gust de lamaie si la miere la fel.

| iDizzySmile a răspuns:

Pai uite ce zic eu:ar fi bine sa iei o lingurita de miere in fiecare dimineata si
sa bei un ceai cald in fiecare seara sau de doua ori pe zihappysi i-ati bomboane cu eucalipt dinacelea mentolate:*funda?

| HellDraK a răspuns:

Poti folosi niste pastile pentru supt si ajuta la gat sunt cu gust de portocale sau lamaie nu stiu cum se cheama dar stiu ca si eu am patit asa si m-au ajutat foarte mult!

| obymic98_6214 a răspuns:

Miere winking

| asjdvfg a răspuns:

Buna.Eu tias oferi un ceai cald cu lamaie mereu isi face efectul.