| Anaysa26 a întrebat:

Heii bună am o întrebare, astăzi fără să bag de seamă am pus mâna pe sân și am strâns puțin pe lângă sfarcuri iar pe lângă a ieșit un lichid alb galbui, ceva de genul, a mai pățit careva așa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Buna daca nu ai ramas gravida, caci stiu ca ai topicuri in acest sens, mai ramane ceea ce scrie in acest articol :

Din ce cauză apar secrețiile mamelonare?

Principala cauză de apariție a acestor secreții anormale, în lipsa gravidității, este creșterea nivelului de prolactină în sânge. Prolactina este un hormon secretat de glanda hipofiză care are rolul principal de a iniția și de a regla activitatea mai multor hormoni.

Cauzele care conduc la creșterea nivelului de prolactină sunt diverse:

stresul;
mastoza fibrochistică;
ectazia ductală, adică dilatarea ductelor mamare (acestea reprezintă canalele din interiorul sânului, prin care se secretă lapte în perioada alăptării);
un nodul care crește în interiorul unui duct;
abcesul mamar;
proceduri chirurgicale majore, traumatismele;
tumorile de hipofiză, contraceptivele orale, substanțele analgezice și antidepresivele pot conduce și ele la dereglarea nivelurilor de prolactină, favorizând astfel apariția acestor scurgeri anormale.
afecțiunile endocrine de tipul acromegaliei, sindromului Cushing, boala Addison sau hipotiroidismului pot produce și ele secreții mamare.

https://www.donna-medicalcenter.ro/......oreea.html

| dullcat a răspuns:

Mergi urgent la medic.

| vasileparnaie a răspuns:

Eu zic sa il bei

| Anaysa26 explică (pentru vasileparnaie):

Faci mișto de mine laughing)

| vasileparnaie a răspuns (pentru Anaysa26):

Asa i-a aparut si la iubita unui prieten de al meu Zaxar si l-a baut, in caz de te intrebi de gust mi-a zis ca e putin cam sarat dar bunicel. Si nu fac misto ca are vitamine si minerale din alea.

Păi și ce avea laughing))))))

| vasileparnaie a răspuns (pentru Anaysa26):

Laptic pentru ala mic

Aha