Nu ne spui ce diagnostic ai (hipotiroidism, hipertiroidism, gusa, tiroidita). daca ai palpitatii si aritmie probabil ai o forma de hipertiroidie (sau chiar gusa). In acest context, faptul ca scazi in greutate este un semn suplimentar de alarma.
Cel mai probabil, cu acest diagnostic, vei lua pastile toata viata si este posibil, la un moment dat sa ai nevoie si de o operatie (nu stiu exact diagnosticul, dar e posibil). Nu vei trai ca sa iei pastile, vei lua pastile ca sa traiesti. Din pacate, nu exista momentan solutii definitive, dar esti tanara si medicina evolueaza, e posibil ca in timpul vietii tale sa apare un tratament definitiv care sa te vindece complet.
Doctoral a spus ca o sa iau in creutate probabil, si la diagnostic a scris tiroidita, inca un cuvant( pe care nu l-am inteles) si autoimuna, si a spus ca am glanda marita la palpare
Probabil tiroidita Hashimoto. Initial, tiroidita merge cu hipertiroidism, palpitatii, scadere in greutate, etc. De-abia dupa cativa ani de evolutie, vei ajunge la hipotiroidism si vei lua in greutate. Insa tratamentul corect te va mentine in echilibru, fara hiper si fara hipotiroidism.
Dar exista posibilitatea sa ma tratez cativa ani (5 ani) si apoi sa nu mai iau deloc
Improbabil in acest diagnostic.