prea putin conteaza ceea ce mananci
conteaza cantitatea si in mod special caloriile
poti manca cereale cu lapte, dar din cate stiu eu au gen 400 de calorii pe suta de gram ceea ce e mult
mai adaugi si laptele si faci in jur de 1500-2000 de calorii pe zi daca mai adaugi si fructele
Nu t elua dupa astia care zic ca ti-ai face rau, blah blah. Dieta asta e destul de sustenbila (daca sunt cereale bune) si daca incluzi si fructe.
Problema e ca cerealele contin foarte multi carbohidrati, deci cu dieta asta te vei ingrasa in loc sa slabesti.
Ce inaltime ai, si cate KG?
Bună!
Da, ai slăbi şi în acelaşi timp ţi-ai face rău organismului. După ce renunţi la dieta asta absurdă ai să te îngraşi în plus peste kilogramele date jos.
Baftă
Nu îţi recomand să faci aşa ceva! Poate că ai slăbii 2-3kg dar, ţi-ai face rău ţie! Nu trebuie să urmezi o dietă aşa de strictă. Încearcă atunci când mergi la magazin sau undeva, să fugi, să faci ceva exerciţii, şi să bei multă apă... Şi cerealele alea cu fulgi, nu sunt atât de sănătoase precum le prezintă la televizor. Deci, dacă vrei să slăbeşti, fă mişcare şi încearcă să nu mănânci toate prostiile, sau să bei suc! Un pahar de suc este echivalent cu 10 linguri de zahăr! Deci ia-ţi o apă minerală sau plată...
La 13ani nu merita sa te infometezi, iti afecteaza cresterea
Eu zic ca nu ai slabi, iti trebuie o alimentatie diversa.
Apucate de sport!
Nu.Daca faci asta, dupa 7-10 zile o sa incepi sa mananci cat poftesti, si o sa ai mai mult kg decat inainte.
Probabil ca nu. Daca vrei sa slabesti bea multa apa. Primul lucru dimineata un pahar cu apa. Apoi daca vrei cereale nu exagera si renunta la cele cu ciocolata/zahar. Opteaza pentru ceva mai sanatos. Mananca si fructe/legume dar nu prea multe. Fa sport! (chiar daca vrei sa sari peste asta nu ai cum daca vrei sa slabesti). Nu manca dupa ora 18, 19 cel tarziu. Mananca mai rar carne de porc/vita, prajeli, dulciuri dar nu le elimina. Poti manca zilnic o mica bucata de ciocolata si nu te va deranja cu nimic. Succes!
Multumesc mult pentru sfaturi! Deci cred ca nu o sa tin dieta asta! Dar eu cam am devenit obsedata de greutatea si inaltimea mea si nu prea stiu ce sa fac de aia imi vin tot felul de idei, adica sunt chiar grasa am 1.58 si 56 de kg!
64Horse întreabă: