| Anonim!!!:D a întrebat:

Heii big hug
Am o intrebare...As vrea sa incep sa practic tenisul dar am 14 ani si tatal meu spune ca daca as fi vrut sa fac tenis ca sa ajung la sport de performanta
trebuia sa incep de la o varsta mai frageda. big grin
Dar eu iubesc tenisul si as vrea sa ma apuc. Voi ce spuneti? Ar merita thinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SimonaMrr a răspuns:

Depinde in ce sens.
Daca doresti sa ajungi la performanta, tatal tau are dreptate, trebuia sa incepi mai de mica. insa se poate rezolva daca chiar te descurci.
Insa poti sa faci si de placere, daca ii place mult.
Eu una spun ca merita ori ce ar fi daca iti doresti cu adevarat si bineintseles ca ar trebui sa te apuciwinking

16 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

E cam tarziu pentru performanta. Daca vrei abia acum se te apuci...eu zic s-o faci! Macar o sa te simti bine, daca faci ce-ti place.Nu toata lumea face performanta. Dar nu-ti fa iluzii!

| mgtow a răspuns:

Daca incepeai mai devreme aveai mai multa experienta acum daca incepi acum mai tarziu vei avea destula experienta pentru acest sport doar oricine incepe sa prinda experienta in ceea cei place aia da sa nu fie in varsta.

| mihaibrasov a răspuns:

Poti sa incerci pana cand iti dai seama ca nu vei face de performanta. Totusi e costisitor.

| LoOvE a răspuns:

Nu ar merita

| вυттєяƒℓу a răspuns:

Cu siguranta merita!
Succes!

| вυттєяƒℓу a răspuns:

Am spus ca merita deoarece niciodata nu este prea tarziu!
Cunosc persoane care la 27 de ani s-au apucat de tenis! Daca iti place ceva nu trebuie sa renunti!
Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| Necunoscută a răspuns:

De ce nu?happy

Eu zic să încerci. Tenisul e un sport foarte fainbig grin

Baftăkiss

| TPMTotiPentruMine a răspuns:

Nu merita daca nu iti placethinking
atat timp cat iti place, succesbatting eyelashes

Răspuns utilizator avertizat
| Anonim!!!:D explică:

Mersii de incurajari si raspunsuri tongue

:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, merita draga mea:X

| →Alee׃╳← a răspuns:

Niciodata nu e prea tarziu!

ma bucur ca esti pasionata de asa ceva
>big grin

| Criss001 a răspuns:

Eu zic da big grin

| simooo a răspuns:

Sigur ca merita. Este un sport foarte frumos. Nu cont varsta pentrua ajunge la performanta. Poti sa ai si 40 de ani si sa faci performanta. Nu cont varsa! Odata ce tie iti place cu siguranta vei reusi!

Bafta!

| Miha_7664 a răspuns:

Da xD
si eu am 14 anilove struck
si tata ma obliga sa merg la tenis dar eu nu vreau deoarece am alte activitati.
as merge cu placere dar soarta.
daa daca nimeresti un antrenor super te bagawinking oricum fara sa fie bun sau rau
fundita