| radusejoaca a întrebat:

Heii,de cateva saptamanii imi vine sa vomit, ameteala si ma doare si capul.Am fost la doctor sa imi faca o radiografie. abdominala si nu am nimic.De la ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mario76 a răspuns:

Doar ecografie si gata? Dar analize la sange nu? Dar un control sa vada de unde provin migrenele nu? Senzatia de voma este cauzata de durerea de cap in cazul tau. Trebuie vazut si cauza ametelii. In mod sigur tu ai cerut eco abdominala crezand ca e de la ficat. Pai starea de voma aparuta azi nu inseamna ca maine apare la ecografie ca ficatul este afectat in structura sa omogena. Analizele la sange ar putea evidentia daca TGP si TGO sunt peste limitele normale, caz in care ar fi o suspiciune de boala a ficatului ( desi transaminazele au valori fals marite si de la medicamente, probleme cardiace...). Explica doctorului ce simptome ai si cere set complet de analize. Nu doar ecografie. Daca este necesar iti va face encefalograma, RMN, sau orice va mai fi necesar.

0 răspunsuri: