| denysuka16 a întrebat:

decii. am 13 ani si am alopecie de vreo 2 ani si deja nu mai suport asta. am incercat de toate. zona fara par e de marimea unei monede de 50 de bani... spuneti-mi niste tratamente pentru alopecie care credeti voi ca sunt bune. vreau sa scap cat mai repede posibil si sa imi creasca parull. seriozitate dau funda. :'(

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde de tipul de alopecie. In general, daca este o alopecie cicatriceala, nu exista nici un fel de tratament in afara de implant

| minrest a răspuns:

Nu mai suporți Alopecia? Cum asta? Dacă e vreun tratament, bine, dacă nu, da-l încolo de par. Am acum acum, la 50 de ani, un par frumos, ondulat, nu a căzut nicăieri, as schimba cu tine, sa iți dau bolile de care sufeream la 13 ani și sa îmi dai chelia. Dar oricum nu as schimba, ca te aș înșela, și nu vreau. Parul nu înseamnă nimic. Vezi de învățătură și o sa îi întreci pe toți parosii.