| artistu55 a întrebat:

Heii! In luna ianuarie eu am fost la doctor pentru ca acuzam dureri abdominale.M-a consultat si mi-a spus ca am gastrita acuta.Mi-a dat niste medicamente si dupa nu mai m-a durut burta.Dar, mai este necesar acum sa ma duc sa imi faca o ecografie la stomac sa vada daca totul e bine?(ca tot sunt in vacanta si am timp). Mentionez ca atunci(in ianuarie) nu mi-a facut ecografie, am 16 ani si sunt baiat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ecografia nu vede stomacul si nu poate fi folosita in evaluarea unor suferinte gastrice. Ai nevoie fie de o endoscopie, fie de o testare pentru Helicobacter pylori pentru a vedea daca totul este bine. Ecografia este absolut inutila in cazul tau.

| alessia5158 a răspuns:

Nu, nu este necesar mai ales ca, in ianuarie, cand te aflai in faza acuta, medicul gastroenterolog nu a considerat a fi necesara o ecografie.Pentru diagnostic i-au fost suficiente, atunci, anamneza si ex. clinic --- alfel, iti indica sa faci si alte investigatii( endoscopie, analize de sange, ecografie). Respecta indicatiile medicului privind alimentatia si totul va fi bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Da,ar trebui să vadă cum ai evoluat.
Chiar îţi recomand să faci o ecografie.
Te pup!

| Florincrap a răspuns:

Eu iti recomand o ecografie, oricat ar costa, deoarece tine de viata si de sanatatea ta! Plus ca nu poti sti de ce suferi, iar ecografia te poate ajuta! Ai incredere!
Multa sanatate!