anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii...Ma cam inteapa apendicita, dar putin, si mi-e frica sa nu fie cazul sa ma operezsad Recent s-a operat si o prietena, si mie cam frica sa n fiu urmatoareahappy Ce as putea face sa nu ma mai doara? fara raspunsuri de genu"opereazate" sau asa ceva happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Justmed a răspuns:

Te inteapa apendicul nu apendicita, aceasta fiind boala pr. zisa ...cu cat stai mai mult acasa cu atat risti mai mult!

| annkaa a răspuns:

Cel mai bine te duci la doctor.sa vezi daca este vorba de apendicita poate nu ai...dar mai bine te tratezi altfel te va durea tot mai tare.straight facesi tot la doctor vei ajunge

| KinderPinguii a răspuns (pentru annkaa):

Se poatee să nu ai? big grin

| Cosminovici18 a răspuns (pentru KinderPinguii):

Draga mea... apendicita este inflamarea apendicelui nu poti spune ca te inteapa apendicita ca nu e un organ e o boala!

| annkaa a răspuns (pentru KinderPinguii):

Pai se poate.dar nu ai de unde sa stii daca nu te duci la doctor sa vezi.happyeu asa zic ca e bine. faci cum crezi ca este bine:*

| HelloKitty20 a răspuns:

Sa nu te mai doara niciodata n-ai cum.Intinde`te in pat si stai pe partea dreapta.Eu asa faceam cand ma durea apendicita.Sau mai luam amoxicilina.Si tot am ajuns la bisturiu:p

| NatureSelf a răspuns:

Pai atunci nu te opera, este o chestiune medicala, daca tu suporti bine durerea, e okay, dar nu uita ca ti-se poate infecta. Mai ales la femei sunteti niste fire mai sensibile.