TRebuie sa mearga la stomatolog imediat. Tratamentul cu Augmentin nu trebuia sa preceada cu mai mult de 24 de ore consultatia stomatologica. Sa nu mai faca tampenii gen usturoi, tigara, astea sunt pentru oameni extrem de saraci sau izolati care nu au nici un medic in preajma pe sute de kilometri, nu pentru persoane cat de cat civilizate.
Este inca sub antibiotic, sau a recidivat dupa ce a terminat tratamentul?
Cate zile a luat augmentin?
Sa ia diclofenac 50 mg pentru calmarea durerii de 2 ori pe zi asociat cu ampicilina 500mg -1cp la 8 ore.Este o solutie pentru moment dar trebuie sa-i faca o vizita medicului dentist.Nu trebuie neglijate aceste simptome deoarece, cu timpul, ele pot deveni mult mai grave.
Domnisoara, mama trebuie sa ajunga neaparat la dentist sa-i curete canalul. Augmentinul a stopat infectia dar nu a eliminat-o si poate face abcces din nou oricind.
Sa nu puna vata cu spirt sau camfor alcool; chiar daca pe moment o sa amorteasca, poate avea efect negativ in adincime, pina la maxilar!
Sa mai rabde pina miine, cu un calmant obisnuit si la prima ora la dentist!
Pentru infectie e mai bine sa faca o cura cu echinacea, tinctura de propolis (10 picaturi fara apa) si tinctura de usturoi. Decat antibiotice care strica mai mult decat repara. O sa vezi ce repede ii dispare infectia cu ce ti-am spus. Am verificat.
http://vindecarenaturista.blogspot.ro/
Dentistul o asteapta!
Spune.i mamei tale sa nu mai amane, am avut si eu probleme cu dantura(sufeream din cauza durerilor) iar dupa multe vizite la dentist sunt ca noua +fara durere.
aתđяa întreabă: