| paranteză a întrebat:

Heii.Mi-am pus ieri aparat dentar (am 13 ani) şi mă dor foarte tare dinţii ..ieri şi azi nu am putut să mănânc decât iaurt,orez şi piure dar mă dor foarte tare, în cât timp o să îmi treacă durerea? Şi ce se întâmpla dacă mănânc mâncare mai tare? (se vor obişnui mai repede cu aparatul sau va dura mai mult?)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Laura927 a răspuns:

Intr-o saptamana te obisnuiesti, foloseste nurofen 200mg, o sa iti scada durerile si foloseste bauturi pe timpul zilei cu proteine, o sa iti dea substantele de care corpul tau are nevoie, mai ales ca acum nu poti manca.

| Kinda a răspuns:

Cam intro luna sau ti-a spus doctorul... daca nu intreaba-l si nu manca mancare tare doar mancare usoara.

| MissR a răspuns:

Ar trebui sa iti treaca in cateva zile.Stiu din experienta proprie. Mancare tare...ti se vor misca dintii si te vor durea si mai tare.