| TDGMeebu a întrebat:

kiss
Nu mai stiu cum faceam cu limba si un baiat s. a uitat mai atent si mi. a spus ca trebuie sa ma tai sub limba ca am venele prea inchise la culoare. Stiu ca si eu intr. o zi m.am uitat in oglinda si i.am spus mamei, insa ea mi. a zis ca nu este nimic in neregula. Dar sunt curioasa de ce trebuie sa ma tai sub limba sau daca este neaparata nevoie. thinking Si daca ati facut. o vreau sa-mi spuneti daca doare.
Mersi mult. kiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Awndre a răspuns:

Doamne, glumea.

| ciresepeetno a răspuns:

Este o mare tampenie! Acest tratament se aplica pe vremea strabunicilor nostri atunci cand se imbolnavea unul din familie de turbare sau un animal se duceau cu caruta sa se taie sub limba ca cica sangele ala eraplin de turbare.O mare prostie!

| TDGMeebu explică:

Heei. Cautati pe net. Este adevarata faza cu taiatul sub limba.happy Doar ca te duci la medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza, daca ai venele prea inchise la culoare. Sunt multi oameni care au venele mai inchise la culoare sub limba de exemplu eu! laughing Nu este nimic anormal. Baiatul acela, daca ti-a spus sa te tai... e trilu - lilu laughing, ori facea misto de tine.
Tot asa, mi-a spus si mie o fata cand eram mai mica sa ma tai si m-am taiat sub limba si m-a durut ff tare, dar mi-am revenit insa venele tot asa s-au facut pentru ca asa este la mine. laughing
Nu este nimic in neregula. Fii linistita!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol. nu te taia.straight face doar daca esti emo. e un lucru foarte prostescstraight face. este doar mai vascularizata zona de sub limba atata tothappy funda?

| Bogdan_6929 a răspuns:

Mah ala era sigur EMO... poate a ras de tine rolling on the floor

| jojo_9371 a răspuns:

E o tampenie.Nu am mai auzit asa ceva, sigur te-a luat la misto sau e dus saracu.E normal si chiar nu e nimic in neregula. Daca te tai sub limba poti sa ai probleme grave asa ca nu pleca urechea la asemenea lucruri.

| Coshminel a răspuns:

O prietena de amea s.a taiat sub limba si durerile care l.e avea i. a trecut! poti incerca, nu se intampla.nimic. Rau. nu se intampla.nimic nu te doare. dupa un rimp am incercat si eu nu a durug t