Este o mare tampenie! Acest tratament se aplica pe vremea strabunicilor nostri atunci cand se imbolnavea unul din familie de turbare sau un animal se duceau cu caruta sa se taie sub limba ca cica sangele ala eraplin de turbare.O mare prostie!
Heei. Cautati pe net. Este adevarata faza cu taiatul sub limba. Doar ca te duci la medic.
Nu conteaza, daca ai venele prea inchise la culoare. Sunt multi oameni care au venele mai inchise la culoare sub limba de exemplu eu! Nu este nimic anormal. Baiatul acela, daca ti-a spus sa te tai... e trilu - lilu , ori facea misto de tine.
Tot asa, mi-a spus si mie o fata cand eram mai mica sa ma tai si m-am taiat sub limba si m-a durut ff tare, dar mi-am revenit insa venele tot asa s-au facut pentru ca asa este la mine.
Nu este nimic in neregula. Fii linistita!
E o tampenie.Nu am mai auzit asa ceva, sigur te-a luat la misto sau e dus saracu.E normal si chiar nu e nimic in neregula. Daca te tai sub limba poti sa ai probleme grave asa ca nu pleca urechea la asemenea lucruri.
O prietena de amea s.a taiat sub limba si durerile care l.e avea i. a trecut! poti incerca, nu se intampla.nimic. Rau. nu se intampla.nimic nu te doare. dupa un rimp am incercat si eu nu a durug t
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: