| Erica150409 a întrebat:

Heii..pe 17 septembrie mi-a venit menstruația prima data.
M-a ținut in jur de 1 săptămână, apoi nu mi-a mai venit pana pe 8 februarie
Sunt la început si chestia este ca nu suport durerile si nici nu-mi place sa stau in picioare si nici in pat nu suport pentru ca se simte foarte nașpa. cum pot sa ma obișnuiesc... Si sunt șanse ca după ce îmi va trece sa întârzie iar câteva luni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| pqGro a răspuns:

Da, este perfect normal! Nici mie dupa prima menstruatie nu imi venise 2 luni, si eram speriata... dar, am vorbit cu mama mea si mi-a explicat ca e complet normal. In legatura cu durerile, eu am crampe foarte mari, si incerc sa le calmez cu o compresa cu apa calduta, si un film de dragoste bun big grin O sa te obisnuiesti si cu ideea de "pampers" laughing Bafta! happy

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce varsta ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este normal sa iti vina asa tarziu a doua oara ...eu zic sa consulti un doctor cat mai rapid, daca te-ai culcat cu un baiat pana pe 8 februarie este foarte posibil sa fii insarcinata!

| pqGro a răspuns:

Bai omule, tu vezi ce scrii? Eram speriata. Crezi ca mi-a venit menstruatia ieri? Esti baiat, de unde sa stii tu? Imi pare rau de educatia pe care ai primit-o.