| MariaRawr a întrebat:

HEII PLEASE MULTA SERIOZITATE! FUNDAA! Am 13 ani, 1, 60 inaltime si 60-61 de kg,, vreau sa slabesc pana vine scoala(macar sa am 50 kg) si nu stiu cum. cura am inceput sa tin. dar nu prea da rezultate. ca sa fac sa slabesc 11 kg. in 2 juni(1 luna jumate)? va rog dati0mi sfaturi. da nu pastile sau asa. va r5oog! 1

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MakoMory a răspuns:

Am aceeasi problema cu greutatea ...trebuie sa faci foarte bult sport si sa bei foarte multe lachide calde (ceai, apa calda)o cana dimineata si una seara cunosc o persoana care a slabit 10 Kg intr-o luna si tine minte:Copii slabesc mai repede decat adultii Succes!

8 răspunsuri:
| Almássy a răspuns:

Si eu am fost odata mai grasa, tot 60 de kg:O oh my good ca mi-e rusine sa ziclaughing mda acum am 49 )iiiiiii( daca ma intrebi cum am slabit, am rabdat foamea mult, nu recomandlaughing si am facut tae-bo (recomandat max de 3 ori/sapt dar eu faceam si o data la 2 zile) dimineata mancam 1 senwish (eu mancam 2) la amiaz veneam flamanda de la scoala + ca faceam 1 ora de mers si nu mancam decat 1 bol de supa de legume sau branza slaba cu 1 rosie sau ceva cartosi fierti apoi tae bo si seara mai mancam sa zic cartofi, salata, 2 mere etc am facut asta vreo 2 luni, 1-am slabit a 2-a -mi-am revenit. poate ti se pare greu, eu cateodata daca mancam doar dimineata

| LostInBubble a răspuns:

Fa miscare. Nu mai manca asa mult cum banuiesc ca mananci. happy

| MariaRawr explică (pentru LostInBubble):

Asta e ca nu mananc mult! mananc chiar putin as zice eu

| LostInBubble a răspuns (pentru MariaRawr):

Fa mult miscare si nu manca dupa ora 6.
Fructele si legumele sunt indicate.
Fara grasimi.

http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/metode-de-a-slabi

| KittyKa a răspuns:

Sa va zic ceva, toate dietele functioneaza! Chestia e sa ai vointa! Daca n-ai vointa s-a dus totul de rapa. Mai bine incepeti cat mai repede cu dieta, sa va impuneti voi proprii sa tineti regim. Primele zile sunt mai grele, insa va garantez ca dupa aceea n-o sa aveti probleme. Asa am fost si eu. Nu sufar de obezitate, insa nu e rau sa arati mereu bine si sa incapi in pantaloni tongue Deci, un regim alimentar echilibrat, exercitii fizice in fiecare zi si un strop de vointa pot face minuni happy Renuntati la paine, cereale si fainoase, mancati carne, de orice fel, insa nu in ulei, fiarta sau la gratar, cat mai multe fructe si legume. Sa nu mai mentionam de apa, care e fundamentala in dieta. Beti cat de multa apa puteti, e recomandat cel putin 2 l pe zi. Exercitii la greu, abdomene, genoflexiuni, nu va lasati! Efortul fizic este partea cea mai importanta intr-un regim de slabit! Ganditi-va la cat de bine o sa aratati dupa ce rezultatele dau roade. Vointa!winking

| MariaRawr explică:

Si 5-6 kg ar fi bine. macar sa am 54-55. va rog hellp! Din cauza ca am atatea kg colegii rad de mine si imi fac mult rau. va rog

| Octa_6104 a răspuns:

Poti incerca o dieta pe baza de apa minerala. Poti manca orice vrei, oricand vrei, dar cel mai indicat ar fi sa mananci jumatate din portia normala. Cu apa minerala, ai putea sa bei cel putin 2l de apa pe zi sau mai mult. Retine: apa minerala este eliminata in cel mult o ora.

| RuKy123 a răspuns:

Fa sport. Ai grija la alimentatie, du-te la sala dupa ora 17 in fiecare zi si nu mai manca nimic dupa acea. Am o prietena care a zlabit in 6 luni 20 kg lejer. BAFTA happy