| MyObsession a întrebat:

Heiilaughing Stiu ca e cam ciudat dar.
Eu fac karate de la varsta de 7 ani:] *acum am 14*
Si de la un moment dat cand merg ba genunchiul stang ba cel drept se lasa.nu stiu cum sa expliclaughing
Adica se lasa in jos, cum stai pe...vinerolling on the floor*nu stiu cum sa explic e mai greu* dar fara sa fac efort sau.alceva.doar cand merghappy De ce?
Si cand sunt la antrenament calcaiul de la piciorul drept ma doare ingrozitor.parca se sfarama osullaughing Funda pentru cele mai bune explicatii*daca ati inteleslaughing*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MMihai a răspuns:

Trebuie să vorbești foarte urgent... dar foarte urgent cu niște medici și de oase și de medicină sportivă și să faci / să îți facă niște radiografii în „zonele problemă ", și până una alta, să sistezi antrenamentele de karate!
Nu la orișice vârsta pot fi făcute asemenea antrenamente, ar antrenorul trebuie să aibă și cunoștințe foarte aprofundate de medicină sportivă, și de pediatrie, iar „antrenorul tău de karate" nu avea sigur, nici habar, de așa ceva!
Dacă vrei răspunsuri serioase, nu mai băga maimuțoi de ăștea în text!

0 răspunsuri: