| asadunicorn a întrebat:

Heii TPU!

1. Cand ti se inchid cartilajele simti ceva sau nici macar nu sti? (Stiu ca suna ciudat happy )
2.Cum fac sa nu mai cresc in inaltime?
3. Daca ambii mei parinti sunt inalti asa voi fi si eu?

Dau funa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ωmega a răspuns:

1. Depinde la ce zona a corpului te referi si ce intelegi tu prin inchiderea cartilajelor
2. Vrei creste atat vei creste. Nu ai ce sa faci in principiu ca sa o stopezi. Nu ai cum sa stii exact cat si cand anume se va opri cresterea pentru ca difera de la om la om acest aspect.
3. In principiu da, factorul genetic care determina inaltimea e in stransa legatura cu parintii si chiar bunicii. Daca ei sunt inalti si tu vei fi inalt si e foarte posibil ca atunci cand se termina cresterea sa fii mai inalt decat parintii tai putin, insa pot exista si exceptii.

0 răspunsuri: