| AndreeaDtm a întrebat:

Heii TPU... ajutati-ma va rog si pe mine cu niste remedii foarte rapide pentu gat ca ma doare foarte tare si deapea mai pot sa inghit! Dau funfa+vot+inteligent:laughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mat31new a răspuns:

1. pune-ti un fular
2. nu respira pe gura, nu vorbi, nu manca
3. ia o lingura de miere si tine-o pe gat (in spatele gurii)
4. asteapta
cu metodele astea mie imi trece cam intr-o zi sau doua.

| Lamaitzza a răspuns:

Nu iti forta vocea, miere sau ridiche neagra.
Cum procedezi cu ridichea : o tai in jumatate, o faci asa ca si cum ar fi un castron adica ii iei interiorul si lasi doar niste margini, in interior pune apa cu zahar si apoi bea de acolo. E un remediu vechi si foarte bun. Multa sanatate iti doresc!
Funda?

| Funions a răspuns:

Problema asta o am si eu, probabil ai puroi sau probleme cu amigdalele. Daca nu vrei sa mergi la medic pentru antibiotice si tratament medical, incearca strepsils sau ceva asemanator, dar sa fie cat mai puternice.La mine merge mereu.Insanatosire grebnica!