| corina1234567 a întrebat:

Heii TPU happy am 1, 61 si am 15 ani. sunt foarte scunda. pana la ce varsta (aproximatix) ma mai inalt putin?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Fetele până la 18-20 de ani! Fă sport:volei, înot, baschet!

| Bluu08 a răspuns:

Pana la 21 ani corpul este in continua crestere, sau daca vrei sa te inalti neaparat poti practica innotul, este foarte bun pentru inaltat, bafta.

| PufuleţiCuCaramel a răspuns:

18 ani, din cate stiu eu thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey! Eu am 16 ani si am 1, 55 big grinlaughing Si toata lumea imi spune ca fetele mai scunde sunt mai dragutebig grin
In fine, dupa ce unei fete ii vine menstruatia, creste mai greu. Insa, pana la 18-20 ani, te mai inalti cu cativa centimetri.
Am auzit ca exista niste vitamine care te ajut sa mai cresti!happy
Oricum, bafta!

| ღLiFeHaSMeAiNgღ a răspuns:

Fetele cresc in inaltime pana la 20 de ani aproximativ.winking

| AlinaValentina97 a răspuns:

Cica esti scunda...da cat vrei ma fata sa cresti? eu la 16 ani am 1.50. Vrei sa te faci girafa sau ce? Esti ff bine asa

| Aliiiiiiiiiiii a răspuns:

Pai din perspectiva mea noi fetele suntem in continua crestere pana la 18-20 de ani! Pentru a te mai dezvolta poti practica un sport.precum baschet innot volei! Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?