Pe toti ne pisca tantarii... Nu e cazul sa devii ipohondra! Atata timp cat nu te afli in zone in care exista tantari anofeli care transmit malaria, n-ai de ce sa-ti faci griji!
Nu toate, sunt unii tantari care pot transmite malarie. De la femela tantar poti lua aceasta boala, pentru ca doar femela inteapa. dar de obicei la tantarii din zonele tropicale, aici sunt slabe sansele.
Mai citeste aici, e interesant articolul:
http://sanatate.bzi.ro/cand-este-periculoasa-intepatura-de-tantar-5223
Poate doar in situatia in care nu poti dormi noaptea pentru ca te bazaie tantarii (pe stilul "eu vara nu dorm") si de draci te dai cu capul de pereti pana-ti iese creierul pe urechi si dai coltu'
Țânțarul ca țânțar da să vezi muștele ce bătaie de cap îți dau... știu cum este... ma lupt în fiecare seară cu ei!
Este realitate, te poți infecta dar nu în România. Numai în America, Africa, Australia (țări mari, continente mari) există țânțari care pot transporta malarie. Dacă te vei uita pe Animal Planet (nu mai știu la ce oră și când), există un program 'Monștrii din corpul uman', care este foarte interesant. Desigur, cazurile sunt din America, nu ai de ce să-ți faci griji. Baftă!
Nu iti face griji deoarece la noi in Romania tantarii nu provoaca nimic in afara de niste mancarimi
Da este adevarat, tantari pot sa transmite boli periculoase, dar nu in Romania aici tantari nostri sunt la fel, nu o sa ti se intample nimic, doar o mancarime usoara
Carmen133 întreabă: