| LoredanaS19 a întrebat:

Heii TPU, am făcut urticarie de câteva zile(un fel de alergie de la caldura) și am tot umblat prin spitale in ultimele nopți pentru ca îmi era din ce in ce mai rău. Intr-un final am reușit sa scap cât de cât de acele,,bube" care erau răspândite pe tot corpul,dar a apărut o mică problema... cam la câteva minute simt o senzație in piept ca și o sperietura puternica,nu mai primesc aer și îmi amorțește corpul dar nu durează decât câteva secunde apoi după câteva minute revine iar.din câte am înțeles poate fi atac de panica, aveți vreo idee cum a-și putea sa scap de acea chestie? Adică deja simt ca nu mai rezist tot la 2 minute sa simt o sperietura puternica in piept venită din senin sad
Dau funda :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Namaparissia a răspuns:

Hei,imi pare rau sa aud asta si Eu am avut urticarii si am tinut regim etc,e posibil ca organismul tau sa fi intrat putin In "soc " din cauza lor.E foarte important sa stii exact ce fel de durere simti in piept si Eu te sfatuiesc sa mergi neaparat la un medic, pana la urma, doctorul e singurul destul de informat astfel incat sa stie ce ai si cum sa te ajute... Sfatul meu e sa stai linistita si sa bei ceaiuri fara indulcitori si apa plata ca sa iti calmezi organismul, nu lua niciun fel de pastila, pentru ca e o durere mai ciudata si sa nu ai vreo reactie si du-te maine la medic.Iti recomad de asemenea sa dormi in seara asta cu geamul deschis, usureaza partea cu respiratul. Offf, repet ai suferit un soc din cauza bubitelor dar o sa treaca, sa urmezi pasii astia. Daca mai ai alte intrebari sau vrei sa imi explici mult mai bine ce simti sunt gata sa te ascult, chiar vreau sa te ajut.

2 răspunsuri:
| Andrei_Leia_1992 a răspuns:

Jur ca, inainte sa citesc tot mesajul am cu partea in care spui de panica deja mi-a venit gandul ca, alergiile sunt niste slabiciuni venite in urma unor fobiilor, trebuie sa reactionezi diferit si ma rog acum necesita si tratament

| Violleta2022 a răspuns:

Urticaria este o alergie la mancare, nu caldura!
Cat priveste ceea ce simti tu, sunt stari de anxietate de la stersul indus. Spune-i mamei sa te duca la un psiholog si vei scapa de frica asta.
Nu-ti fa probleme ca nu-i nimci grav, est doar in capusorul tau, generat de o frica interna.