| IlegalSmile a întrebat:

Heii TPU ^^

Am fost ieri la bazin dupa'masa de la 14 pana la 18 si astazi de la 9-12:30...
Aseara ma ustura foarte putin umerii nu am bagat in seama laughing
Si acum dupa ce am venit a inceput sa ma usture foarte tare crying

Cu ce pot sa'mi dau sa nu mai ma usture?

Multe persoane mi'au spus cu iaurt e bun straight face?

Daca nu cu ce sad

fundita ^^

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Xtina_2432 a răspuns:

Bună. Iaurtul e bun, am incercat si eu asta-vara. Altceva. Sunt lotiunile dupa plaja cu efect de calmare. Cele mai bune sunt de la Nivea.happy

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iaurtul este bun, deoarece calmeaza si racoreste pielea.Da-te cu iaurt rece, iar pe viitor evita expunerea la soare intre orele 12-16 si foloseste crema de protectie cu SPF 30(sunt cele mai recomandate). Numai bine.

| G30oRGy a răspuns:

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

| laurentiu1963 a răspuns:

Eu acum... dau cu ulei de floarea soarelui, este foarte bun