| FofoBaa a întrebat:

Heii TPU:]Am o intrebare pentru fete:]ierii mi-a venit menstruatia ma durea burta si mijlocu mai putin capu de 2-3 zile pentru a doua uara (Prima am avut-o pe 27 si 28 mai 2 luni de atunci)mi-a venit am vazut o pata mare de sange dar aveam chilot roz si nu prea mi-am dat seama cand mam sters era sange mi-am pus un absorbant si sa patat.Azi nu prea mi-a curs decant putin pana acum, nu stiu ce urmeaza mai tarziu.Intrebarea mea este Daca o sa imi vina iar cum o sa imi vina in august adica in fiecare luna cum este normal sau dupa 2 luni si cum imi dau seama daca mai continua sa curga si in celelalte zile?(ma mai doare mijlocu in continuare)Funda repede am nevoie de ajutor! Multumesc!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Dubluve a răspuns:

Menstruatia la inceput nu vine regulat si ca sa iti dai seama cand iti vine te sfatuiesc sa-ti pui absorbant de zi...ca sa nu te mai doara pune niste gheata sau fa putina miscare la mine functioneaza mersul cu bicicleta...winking