| Briosicaaa a întrebat:

Heii TPU. Am o mica intrebare mi s.au infundat urechile dupa ce le.am stes cu betisor cu vata. Vreau un sfat. dau fundaaaaaaaaaaa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Este posibil sa ai un "dop", format de cleiul care se acumuleaza acolo, ca o protectie a timpanului impotriva obiectelor sau a prafrului. Cu asta te duci la doctor, si iti bagga o seringa maricica in ureche, fara ac normal, plina cu apa, si doar iti baga apa in ureche (iti dai seama ca nu poate daca foloseste ac).
Si te sfatuiesc sa nu mai folosesti betisoare, pentru ca vata care este stabilizata pe ele, se poate desprinde si lipii in interiorul urechii sau de timpan, provocand neplaceri.

| Bowl a răspuns:

Du-te in baie,inchide usile ferestrele si dai drumul la apa de la cada la ptuere maxima si la temperatura maxima, sa se faca abur si o sa ti se desfundehappySau inghite in sec, si asta e o solutie