| Trrranquila a întrebat:

Heii TPU, am o problemă... De azi dimineață sunt amețită, am stări de greață și mi-e somn. Anemică nu sunt, mi-am făcut analizele de sânge prin aprilie și au ieșit toate bune. Ce credeți că pot să am? Aș vrea niște păreri și vă rog sa nu mă trimiteți la spital laughing (zic).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Buna! Cred ca e de la caldura. Bea un ceai sa te linistesti, stai in pat.
Poate sa fie si lipsa de calciu, deci daca ai prin casa, nu e rau sa iei.

| Duucu a răspuns:

Poate un spermatozoid și-a făcut de cap prin vagin...
Sau poate stai prea mult la căldură.

| Trrranquila explică (pentru Duucu):

Wtf? Am 13 ani straight face rolling on the floor

| Duucu a răspuns (pentru Trrranquila):

Nu cunosc cum stă treaba la fete, dar cred că la vărsta asta se poate fertiliza.
Dar dacă ești sigură că nu e ovulul, a mai rămas căldura de la soare. Vorbește cu el, poate se oprește din încălzit pentru o perioadă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Poate fii de la caldura, o anemie, o tensiune scazuta.
Poate fii Sindromul premenstrual chiar.
Sa nu cumva sa fii ramas insarcinata, tu stii cel mai bine.
Mergi la medic pentru analize.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu ai glicemia scazuta, sau insulina crescuta. mergi la biorezonanta(nu te inteapa nimeni), ai ocazia sa afli ce probleme de sanatate ai. nu sta asa, sa nu ai probleme pe strada, starea de greata si somnolenta e data de un dezechilibru in organism, reflecta o problema. succes.

| NeymarJr11 a răspuns:

DAca ai intretinut relati sexuale, poti sa fi ramas gravida.

Daca nu, poate de la vreme ai facut vreo operate/ nu suporta schimbari de vreme

| twilightt a răspuns:

Buna.Mie mi se intampla mereu.Mai ales vara.De fiecare data i-au un calciu si metrocopramin.Stai in pat dupa ce iei medicamentele si cel mai recomandat ar fi sa te uiti si la unm film pentru ca uiti ca iti e rau.Si dupa film sigur iti v-a venii somnul asa ca nu ezita si sa dormi.Succes.

| fumsipraf a răspuns:

Probabil e din cauza caldurii.fa un dus cu apa rece dar nu foarte rece, bea apa si stai la racoare. sper ca te-am ajutta. scrie-mi inapoi si zi-mi cum te simti dupa.pa, pa

| Lifegreen a răspuns:

Probabil o fi de la caldura...Bea ceaiuri si stai linistita in pat happy

| nitulika a răspuns:

Poate sa fie de la caldura, si accesul prea mult de somn..plictiseala si starea care o ai pe moment