Te implore nu face greseala asta.Asculta-ma pe mine am incercat toate rahaturile sa slabesc desii aveam greutatea normal.Sa zicem ca slabesti..se vor pune la loc.Eu de exemplu am un viciu: ciocolata amaruie.Incearca sa elimi din meniu lucrurile cu multe calorii, e bine sa ai mese dese dar cu portii mici.Nu e adevarat ca trebuie sa mananci putina paine.Cred ca toti am avut in cartile din clasa 1 o piramida cu mancarurile esentiale printer care se gaseste si painea.Eu cred ca o felie la fiecare masa e de ajuns. Uite un program cu care eu intr-o saptamana am slabit 4 kg. in fiecare dupa amiaza ma duc la stadion dau 12 ture 10 min de sarituri cu coarda si 100 de abdomen + suplimentar gantere si volei\fotbal.Iti recomand salatele de fructe dau senzatia de satietate si nu iti va mai fii foame.Incearca sa consume alimentele de baza de preferabil legume si fructe (eu sunt vegetariana) macar pentru 1-2 saptamani elimina carnea nu e buna mai ales cea din comert.Pe mine asta ma ajutat.Succes la slabit!
Daca iei pastile, slabesti si dupa pui la loc si la diete la fel. Ce te sfatuiesc sa faci e sa faci miscare foarte multa, sa mananci mai putin( dar sa nu faci foamea) si putina paine(mai deloc).
Cu pastile nu faci nimic.
10-15 kg intr'o luna, nu se poate.
conteaza sa ai o alimentatie corecta.
Poti manca:carne(in special de pui), cartofi(fierti-copti), peste, oua, paine(2 felii pe zi),ciocolata neagra(nu multa),fasole,legume,fructe,nuci, migdale, etc.
nu manca:dulciuri, prajeli, grasimi(nesanatoase), chipsuri, alimente(fast food), pizza, etc. si nu bea bauturi carbogazoase:bere, sucuri, etc.
si sa faci cardio. alergare, bicicleta, sari coarda, etc.
Hei..multumesc mult! Eu nu pot face sport deocamdata pentru ca sunt operata de apendicita ! O sa incerc sa fac dar nu asa mult pentru ca o sa ma simt rau dupaia...Si incerc sa mananc multe fructe{mere, banane etc.} si paine nu am mancat de 2 luni dar nu se vede nimic Am incercat sa beau si apa cu lamaie..si adevaru` e ca mi-a mai redus din pofta de mancare..Crezi ca as putea slabi macar 10 kg intr-o luna?
Toata lumea isi doreste sa slabeasca repede dar adevarul e ca nu e sanatos.Trebuie sa slabesti aprox. 5 kg. pe luna.Iti spun pentru ca am facut niste cursuri de nutritie si stiu despre ce e vorba.Ai facut o greseala ca nu ai mancat paine.4-5 felii pe zi iti spun ca nu iti fac rau. Daca zici ca nu poti face sport presupun ca daca mergi sau te plimbi nu iti face rau.30 de min. de mers pe jos in fiecare zii e ok. sper ca te-am ajutat
cici96 întreabă: