| JustSmiiile a întrebat:

Heii TPU! As vrea sa slabesc. Nu sunt grasa dar nici slaba. Am 1, 62 m si 56 de kg. Pe langa toate acestea am si barba dubla, cum pot scapa de aceasta cat mai repede? Iar in legatura cu slabirea. As vrea o dieta echilibrata si care sa nu contina foarte mult sport, deoarece am niste probleme de sanatate. As vrea ca intr-o luna sa slabesc in jur de 7-8 kg. E posibil asa ceva?

Apropo. Nu vreau raspunsuri in care sa imi ziceti sa merg la un medic happy.

Dau funda! happy
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Măduuțaa a răspuns:

Buna! 7-8 K.g nu prea e posibil intr-o luna decat daca nu tii diete drastice.Pai in primul rand trebuie sa ai o alimentatie bogata in fructe si legume si in al doilea rand sa faci sport, dar daca ai probleme de sanatate sa faci regulat.Dar doar din curiozitate, ce probleme ai? In fine nu prea conteaza.Deci mai pe romaneste tine cure de slabire. Apropo: Poti lua de asemenea pastile de slabit!