Aproximativ 57
Ca sa slabesti incearca sa mananci foarte putin si sa faci mult sport, ai putea alerga sau sa faci de pe net exerciti.
Bună!
N-ai precizat vârsta...
Greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie în jur de 50-53 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator
Toate cele bune.
Buna.
La 1,57 tu ai trebuii sa ai o greutate de 56 de Kg.
Ca sa slabesti ai putea ca sa tii putin regim sau mananci putin si des.
Ar trebuii ca sa faci si sport pe langa ce tii regim.
Iti spun ca sa nu incerci sa iei pastile deoarece iti strici sanatatea!
Funda?
Ar trebui sa ai maxim 57 kg... daca ai vrea sa arati super siluetica ar trebui sa ai 47. Daca bei 2l apa pe zi, nu mai mananci dupa ora 6 si renunti la paine, vei slabi cu siguranta; eu am slabit 10 kg...acum mai nou m-am apucat si de sport, vreau sa slabesc mai mult.iti doresc sanatate si imbina dieta cu sportul pentru o viata sanatoasa si o silueta faina
In cat timp ai slabit 10 kg?
Cam in 3 luni; nu m-am grabit, pentru ca nici macar nu e o dieta drastica-sunt doar niste masuri... daca vrei sa slabesti mai mult poti apela o dieta, eu n-am avut nicio graba/eveniment.succes
De ce nu ai precizat varsta? La inaltimea aia ar trebui 47 kilograme (din inaltime, ultimele 2 cifre scazi 10) daca vrei sa arati ''bine'' sau sa nu depasesti 50. Sincer acum, numerele astea sunt doar orientative Totul e ce iti spune oglinda. Eu am 1.67 si 56 kilograme (cat m-am chinuit sa ajung aici) si cum ma uit in oglinda as mai putea da 1-2 jos. Totul e sa te simti bine in pielea ta, atat.
47 kg, de obicei trebuie sa avem cu 10 mai putin decat inaltimea.1, 57=57-10=47 kg.
User252426 întreabă: