| IngerashuThauDulce a întrebat:

Heii TPU cate kg ar trebui sa am la 1, 57 m? Spuneti-mi cum sa slabesc mai repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| Deny14 a răspuns:

Aproximativ 57
Ca sa slabesti incearca sa mananci foarte putin si sa faci mult sport, ai putea alerga sau sa faci de pe net exerciti.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

N-ai precizat vârsta...

Greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie în jur de 50-53 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Toate cele bune.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
La aceasta inaltime ar trebui sa ai cam 47 de kilograme, atat e ideal.
Mergi pe o alimentatie saraca caloric si miscare zilnic.
Te pup!

| beastboy84 a răspuns:

Ar trebui sa ai vreo 53 de kg

http://www.calcule.ro/......e-sex.aspx

| mihnulet a răspuns:

Aproximativ 54

| raducu1205 a răspuns:

Buna.
La 1,57 tu ai trebuii sa ai o greutate de 56 de Kg.
Ca sa slabesti ai putea ca sa tii putin regim sau mananci putin si des.
Ar trebuii ca sa faci si sport pe langa ce tii regim.
Iti spun ca sa nu incerci sa iei pastile deoarece iti strici sanatatea!
Funda?

| Tinna_Cristina_1989 a răspuns:

Ar trebui sa ai maxim 57 kg... daca ai vrea sa arati super siluetica ar trebui sa ai 47. Daca bei 2l apa pe zi, nu mai mananci dupa ora 6 si renunti la paine, vei slabi cu siguranta; eu am slabit 10 kg...acum mai nou m-am apucat si de sport, vreau sa slabesc mai mult.iti doresc sanatate si imbina dieta cu sportul pentru o viata sanatoasa si o silueta faina

| IngerashuThauDulce explică (pentru Tinna_Cristina_1989):

In cat timp ai slabit 10 kg?

| Tinna_Cristina_1989 a răspuns (pentru IngerashuThauDulce):

Cam in 3 luni; nu m-am grabit, pentru ca nici macar nu e o dieta drastica-sunt doar niste masuri... daca vrei sa slabesti mai mult poti apela o dieta, eu n-am avut nicio graba/eveniment.succes

| LifeIsOverrated a răspuns:

De ce nu ai precizat varsta? La inaltimea aia ar trebui 47 kilograme (din inaltime, ultimele 2 cifre scazi 10) daca vrei sa arati ''bine'' sau sa nu depasesti 50. Sincer acum, numerele astea sunt doar orientativelaughing Totul e ce iti spune oglinda. Eu am 1.67 si 56 kilograme (cat m-am chinuit sa ajung aici) si cum ma uit in oglinda as mai putea da 1-2 jos. Totul e sa te simti bine in pielea ta, atat.

| Evelinaaaa a răspuns:

47 kg, de obicei trebuie sa avem cu 10 mai putin decat inaltimea.1, 57=57-10=47 kg.