| MichyCrash a întrebat:

Heii TPU! Cine stie cum sa ma ingras la picioare si la fund? Am tinut o cura de ingrasare, dar dupa 3 kg se punea mai mult pe burta. Am 1.60 si 47 de kg... as ami vrea inca 3. Dau Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alexandr a răspuns:

Mic dejun – patru felii de paine cu unt, doua oua fierte, o cana de compot cu fructe; Gustare 1 – un iaurt cu fructe sau 100g miez de nuca; Pranz – o supa de legume, 200 g carne fiarta sau la gratar cu patru cartofi fierti sau copti, patru felii de paine integrala, 200 g compot de fructe (mere dulci, pere, struguri); Gustare 2 – o inghetata sau 100 g alune; Cina – o supa cu carne si fidea, trei-patru felii de paine integrala, 200 g peste la gratar, o cana de compot; Gustare 3 – doua banane.

| MichyCrash explică (pentru Alexandr):

Si nu o sa mi se puna pe burta? Desgur, trebuie sa fac si sport, asa-i?

1 răspuns: