anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii TPU.
De 4 zile nu pot manca absolut nimic și am senzații de voma. una astea 4 zile am ajuns la 38 kg, eu având 43 la aproape 15 ani. ma doare capul foarte rău am amețeli și ma doare spatele dar undeva jos in părți. am fost la spital și m-a trimis la medicul de familie. am fost și la medicul de familie și-a spus sa merg la orolog sa aflu de ce ma doare capul.
Îmi puteți da un sfat va rog? Nu stiu ce pot avea. nu stiu ce trebuie sa mai fac.
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexCristi97 a răspuns:

Ai fost la spital si te-au trimis la medicul de familie!?!?! dupa ce n-ai mancat 4 zile?
Eu am avut gastrita, aveam dureri ingrozitoare si nu am baut sau mancat nimic 3 zile si cand am ajuns la spital m-au pus direct pe perfuzii.
Mergi la urgenta iar si spune-le ca nu poti manca nimic si ca te simti foarte rau, trebuie sa te primeasca. Apa poti bea? macar sa te hidratezi bine.

| Anonim11334543 a răspuns (pentru AlexCristi97):

Nu, nici apa nu pot sa beau.
Când am ajuns la medicul de familie începuse sa îmi facă capul calendar ca ce am căutat la spital ca trebuia sa merg la el prima oara. el m-a trimis la orolog. și sa i au pastile. dar dacă eu nu pot manca pastilele alea îmi fac mai mult rău.

| Anonim11334543 a răspuns (pentru AlexCristi97):

Și pe mine m-au șocat cei de la spital când au spus sa merg la doctor. le-am spus și atunci și când m-au sunat ieri la telefon. ei tot insista cu medicul de familie... dar el nu face nimic.

| Lucian4 a răspuns (pentru Anonim11334543):

Da, medicul de fam iti o trimitere pentru spital

7 răspunsuri:
| nda a răspuns:

Cel mai bun sfat e sa-ti faci analize.

| Lucian4 a răspuns:

Parintii ce zic? de 4 zile? ai doar senzatii. ai zis ca nu ai mancat de 4 zile ce sa vomiti?
nimeni nu stie ce poti avea, doar doctorul dupa consult,
PS: neurolog, nu orolog

| Golyat18 a răspuns:

Bai baiete mie mila de tine. Fa ceva sa-ti puna perfuzii, da-ne un raspuns sa stim ca esti bine, te rog!

| mainnameistluca a răspuns:

Iti recomand sa mergi la spital.