Ai fost la spital si te-au trimis la medicul de familie!?!?! dupa ce n-ai mancat 4 zile?
Eu am avut gastrita, aveam dureri ingrozitoare si nu am baut sau mancat nimic 3 zile si cand am ajuns la spital m-au pus direct pe perfuzii.
Mergi la urgenta iar si spune-le ca nu poti manca nimic si ca te simti foarte rau, trebuie sa te primeasca. Apa poti bea? macar sa te hidratezi bine.
Nu, nici apa nu pot sa beau.
Când am ajuns la medicul de familie începuse sa îmi facă capul calendar ca ce am căutat la spital ca trebuia sa merg la el prima oara. el m-a trimis la orolog. și sa i au pastile. dar dacă eu nu pot manca pastilele alea îmi fac mai mult rău.
Și pe mine m-au șocat cei de la spital când au spus sa merg la doctor. le-am spus și atunci și când m-au sunat ieri la telefon. ei tot insista cu medicul de familie... dar el nu face nimic.
Da, medicul de fam iti o trimitere pentru spital
Parintii ce zic? de 4 zile? ai doar senzatii. ai zis ca nu ai mancat de 4 zile ce sa vomiti?
nimeni nu stie ce poti avea, doar doctorul dupa consult,
PS: neurolog, nu orolog
Bai baiete mie mila de tine. Fa ceva sa-ti puna perfuzii, da-ne un raspuns sa stim ca esti bine, te rog!
dobrin1019 întreabă: