Esti bine la greutatea ta pe care o ai,dar daca tu vrei sa slabesti, ok.
Poti incepe prin a renunta sau a consuma mai rar alimentele grase, prajeli, fast-food, sucuri acidulate.Consuma multe fructe si legume.Painea clasica o poti inlocui cu cea de secara sau neagra, te asigur ca are un gust mult mai bun. Dimineata poti manca 2 oua cu un sandwich cu peste si salata sau poti opta pentru un bol cu cereale de la sanovita la care sa adaugi tu fructele care-ti plac pentru a-i da un gust mai bun.Pentru pranz ai putea incerca o supa de rosii, carne pe gratar/fiarta, salate cu legume si piept de pui sau chiar cartofi copti/fierti, iar pentru cina sa fie ceva usor, incearca ca ultima masa sa fie cu 4 ore inainte de a te culca pentru a se putea digera alimentele.In plus ar fi bine sa mananci si migdale,alune,iaurturi pe post de gustari.
Si ca sa ai rezultatele dorite poti sa incepi sa faci sport in caz ca nu faci, iesi afara, plimba-te cu bicicleta, rolele, alearga.
Sper ca ti-am fost de folos!
Crezi ca daca o sa urmezi o dieta copy/paste o sa slabesti sanatos?
Faci sport? Ce alimentatie ai acum?
Eu am tinut o cura care mi se pare destul de usoara: La ora 9 bei o cafea sau un cappucino, la 11 mananci 200 grame de iaurt slab, la 13 mananci 150 grame carne slaba(de pui sau de peste) prajita, la 15 mananci 150 grame de branza de vaci sau teleme, la 17 mananci un mar, la 19 bei o cana mica cu lapte.Eu am slabit intr-o saptamana 5.6 kg. Am ramas uimita de rezultat... Ce ii fain la ea ii ca mananci des si putin, si nu ti foame niciodata... Funda?
E evident ca nu te simti bine. Ai anorexie nervoasa si ai nevoie de ajutor. Poate te hotarasti sa mergi la psiholog. De anorexie nervoasa se poate muri. Incearca sa depasesti dificultatile din relatia cu mama ta, ai mai multa incredere in tine si preia controlul asupra vietii tale intr-o maniera mai putin distructiva. Daca lasi anorexia sa invinga, vei muri, iar mama ta tot nu va intelege nimic.