| Zendayaaa a întrebat:

Heii TPU este ceva urgent! Azi acum 15 min am fost la plimbare cu cainele meu si dintr-o- data am obseevat ceva pe mana mea ca si o insecta am dat cu mana si nu a cazut am impins-o cu degetele si a cazut si cred ca ar fi putut fi capusa si am citit pe internet si sunt foarte panicata, nu stiu ce sa fac, mi-am turant tot spirtu pe mana aia si nu cred ca ajuta la ceva, va rog sa imi ziceti ce sa fac, poate nici nu era capusa, dar asa crercrying((( funda sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| UnBaiat439 a răspuns:

Trebuie sa te duci la doctor(medicul de familie), sa iei antibiotic. Capusa s`ar fi putut sa nu fie infectata cu boala Lyme. Dar pentru a "pazi" problemele iti recomand la doctor. Iti va da ceva antibiotic, poate si un vaccin. Spune-i ce crezi. Stiu asta deoarece tatal meu a fost muscat de o capusa. A scapat dupa ce a luat 10 zile ceva antibiotic. Nu s`a manifestat nici un simptom.
Sanatate!