Exact, 5-6 tigari, nu e exagerat, eu bag cate 4 pachete pe zi si n-am nici pe dracu.
Asta s-o crezi tu!
Lasa tigarile, iti distrugi plamanii aia, care se atrag ca 2 magneti.
Lasa-te de fumat. Iti vei distruge dantura, plamanii, si poti face cancer. Plus ca te si imbatraneste. Cel mai bine este sa te consulti cu un medic, exista o metoda prin care poti scapa rapid de nevoia de a fuma.
Daca-ti place sa fumezi fumeaza. te-ai apucat de 3 ani si deja vrei sa te lasi? incearca sa fumezi tigari mai slabe pana te obistuiesti din nou. baga o pastila mentolata sau un sirop de gat daca te deranjaza rau. si e un medicament arata ca un fel de inhalator ii zice bioparox. face bine la gat si la tuse si probabil si la plamani. oricum n-are cum sa-ti faca rau. nu stiu daca se da fara reteta si cat costa...
Sa te apuci de fumat arata cat de usor de influentat poti fii, cine poate sa imi spuna mie ca s-a apucat de fumat din cu totul alte motive decat a ii impresiona pe ratatii de prieteni pe care ii are e un mare mincinos. deci trebuie sa fii multumit de viata de lacheu pe care o duci nu sa renunti la tigari ca si cu ele sau fara tot lacheu esti, funda ?
Unii oameni fumeaza pentru ca le place, nu ca sa impresioneze. au fumat prima oara ca sa vada cum e si le-a placut. in prezent exista expresia "spirit de turma" doar ca turma sunt oamenii care se opun cu
desavarsire oricurui viciu, nu aia carora le place sa fumeze.
gaseste ce-ti place sa faci si lasa sa te omoare
Ce *** stii tu ma despre ce inseamna sa mori de la fumat, de la cancer bronho-pulmonar, n-ai nici cel mai mic habar ce inseamna sa iti vomiti matele, sa iti tusesti sufletu, fiecare gura de aer te arde, te doare, ajungi o povara pentru toti din jur si iti pierzi ultimu strop de umanitate imobilizat la pat fiind dependent de altii sa te stearga la cur, cum poti sa spui ca turma sunt oamenii care se opun acestui viciu cand majoritatea covarsitoare fumeaza doar pentru ca asa e jmecher sa faci. spui numa idiotenii
Buna!
Stii bine ca fumatul iti poate face rau! Stii ca dai pe tigari o gramada de bani in plus! Stii ca fumatul mareste riscul aparitiei multor boli!
Gandeste-te mai bine la toate astea! Scrie-ti pe hartie motivele pentru care trebuie sa renunti la fumat.Alege-ti data exacta in care vei renunta la fumat, pentru a nu amana cu-n vesnic MAINE! Cu o zi inainte arunca toate tigarile si brichetele si fa-ti provizii de guma de mestecat, seminte sau biscuiti, din care sa ai tot timpul la tine.
Fa cat mai mult sport. Taie lemne, fa curatenie, fa gimnastica, orice te ajuta sa transpiri, eliminand astfel toxinele:sportul te ajuta sa te relaxezi si sa dormi bine!
Renunta la obiceiurile asociate cu fumatul. Daca obisniesti sa fumezi dupa mancare, iesi acum la plimbare sau mananca fructe.
Incearca de asemenea sa eviti alcoolul si cafeaua.
In prima zi incearca sa ai cat mai multe ocupatii, ca sa n-ai timp sa te gandesti la nevoia de a fuma o tigara.
Ce sa mananci?
Mananca multe cereale, spanac, smochine. Migdalele si stafidele sunt si ele foarte indicate.Cu cat aciditatea din organism e mai mare, cu atat mai repede te vei apuca de fumat.
De aceea evita:alcoolul, carnea, ouale si fructele acre.
Ti-am spus asta spre binele tau, tu decizi ce vei mai face in continuare!
Te pup!
Da,m-am apucat din cauza lor, ca multa alta lume, nu o fac sa ii impresionez pe ei, o fac pentru ca ei imi fac "pofta" si mai am si alte motive.Sunt un lacheu, fara pic de vointa.E ok, pe mine ma deranjeaza tusea si nu am chef de lectii de morala si de integritate.Si nu, nu ti-as da funda si tu stii asta
Wow,wow,nu am murit si, serios, cati si dupa cat timp fac oamenii cancer de la tigari?
63% spun statisticile chirurgiei toracice din SUA, si sansele cresc progresiv de la prima tigara. acum multa lume o sa ma contrazica doar pentru ca nu este in domeniul medical si n-au habar despre ce inseamna cancerogeneza, as prefera sa nu comenteze nimeni care nu este in domeniu doar prin simplul fapt ca vorbesc in lipsa de cunostinta
anonim_4396 întreabă:
iloveseeingyou întreabă: