| Hollocause a întrebat:

Heii TPU. Ieri am fost la varamea de 11 ani. M-a cam speriat pentru ca :
Ea nu are ciclu si mi-a spus ca de ieri aproape tot chilotu era mai maro putin in zona intima.(pasa.)
I-a venit ciclul sau are probleme?
Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ironicnαme a răspuns:

Bună!
E doar un semn că se apropie, nu trebuie să se sperie. Înseamnă că este mai dezvoltată şi că organismul ei e gata să fie curăţat.

5 răspunsuri:
| BlueOctober a răspuns:

Urmeaza sa ii vina.La mine asa a fost

| mona a răspuns:

Cred ca i a venit ciclul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Indică o viitoare menstră.
Te pup!

| darrio2007 a răspuns:

E prea devreme la varsta ei dar posibil ca i-a venit.

mariana
| mariana a răspuns:

Menstruatia poate veni si de la varste mai mici, 9 ani de exemplu, iar in zonele calde, chiar mai repede.
Raspunsul la intrebarea ta este afirmativ, inseamna ca i-a venit ori ca, in curand, va veni si trebuie s-o pregatesti tu, daca mama ei nu i-a explicat inca acest lucru.
Este important sa stie ca acum este "domnisoara" si ca, trebuie sa aiba grija, cum sa se "echipeze" in zilele ciclului, pentru a nu se pata si mai ales ce inseamna acest lucru concret ca, daca va incepe viata sexuala, cand va fi mai mare, poate sa ramana gravida. Aceste lucruri trebuie explicate pentru a intelege ca, trebuie sa existe responsabilitate chiar si in aceasta etapa a copilariei.
Un gand bun si multa sanatate.