| crisscrisstienne a întrebat:

Heii TPUhappy In august am plecat la mare, iar dupa vreo 3 zile mi a venit ciclul, dar tot am intrat in apa.Mi s a oprit toata luna si in 15 septembrie mi-a venit iar. Primele 3-4 zile a fost rau,apoi scurgerile au fost mai lente. Ciclul nu era abundent,m a tinut asa doua saptamani,a treia iar a fost abundent,iar in a patra a fost usor,mi s a oprit cateva zile si acum iar mi a venit. Pot sa am ceva probleme? Ceva boala? Nu pot sa ii zic mamei fiindca am o relatie foarte proasta cu ea,nu suntem deloc apropiate,de abia ne vorbim,iar la ginecolog nu pot aa merg. Spuneti mi va rog daca stiti ce am si ce as putea sa iau,sa mananc sau sa beau. Am mare nevoie de ajutor, va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU este normal să ai menstră de 3-4 săptămâni!
În acel caz, poate fi vorba de vorba de o menoragie/hipermenoree + o afecţiune care generează menoragia :(

Ţi-am EXPLICAT anterior că TREBUIE să mergi la GINECOLOG!

Vezi detalii în răspunsul anterior :
http://www.tpu.ro/......e-aprox-2/

Toate cele bune şi multă sănătate.

| Kriss96 a răspuns:

Ce ai tu sunt dereglari si se pot rezolva doar la medic. Te duci la medicul de familie si iti da trimitere la alt medic, faci analize si in final probabil iti da niste pastile.
Ce ai tu e cam rau. Si eu am dereglari acum, dar la mine nu mai vine laughing Cred ca e mai rau daca nu ti se mai opreste.

| darkshadows98 a răspuns:

E posibil sa fi racit. Asta in cel mai bun caz. Fa bai fierbinti si daca nu poti vorbi cu mama ta macar du-te la farmacie si cere ceva.Nu mai sta asa. Sper ca te-am ajutat!