| Andreea_Bratu_1994_EMjR a întrebat:

Heii,TPU! sad Ma simt rau.Ma doare capul si imi vine sa vars.Nu am energie si parca imi vine doar sa stau in pat.Cand ma ridic din pat ma ia putin cu ameteala.Mama si tata sunt la serviciu, fratele meu e la meditatii si bunica sta cu mine.Mi-a facut paine prajita la toaster si mi-a dat feliute de lamaie cu putin zahar sa mananc.As putea sa o sun pe mama sa o intreb ce sa fac deoarece e asistenta la spitalul mare.Ma gandeam sa imi pun o batista cu apa rece pe cap ca am si temperatura.Si sa iau un Paracetamol ca nu mai am Parasinus.Va rog sa imi mai dati sfaturi cu ce sa fac sa nu mai imi fie rau. Acum stau in pat pe telefon si incerc sa ma odihnesc. sad Dau funda! sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mackenzie707 a răspuns:

Imi pare tare rau!sadSi mie mi s-a intamplat la fel...Ia un nurofen/Paracetamol.Probabil ametesti de la febra si stare de rau.Eu cand am avut ameteam de cadeam din picioare.Incearca sa mananci, sa te hidratezi si sa te odihnesti.Iti recomand sa o suni pe mama ta, ea sigur stie mai bine.
Insanatosire grabnica!