| Siilvannaa a întrebat:

Heii TPU.
Maine este ziua mamei mele love struck
si m`am gandit sa ii fac un tort laughing [Am 14 anilaughing]
Cu blatul ma descurc. dar nu stiu ce crema sa folosesclaughing.
ma ajutati si pe mine va rog?puppy dog eyes
Va rog sa nu fie foarte complicat laughing
Ma ajuta o buna prietena [15 ani] totusi inca suntem mici pentru asa cevalaughing
Multumesc Dau Fundalove struck
Scuzati categoria >:"!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Se iau 4 oua, 1, 5 cana de zahar, 2 linguri de cacao, 1 lingura de ness, rom, vanilie.Se bat bine cu mixerul, apoi se pun pe aburi.Se amesteca in continuare pana se ingroasa si apare un luciu la suprafata. Dupa ce s-a racit bine, separat se bat 2 pachete de unt bine-bine cu mixerul.Se adauga cate putin din crema fiarta in untul batut bine.Este extraordinar de buna. Daca ti se pare prea complicata, ia o cutie de fineti si o amesteci cu 1 pachet de rama bine batut. Pofta buna, si La multi ani mamei tale!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Cel mai simplu faci crema din prafuri de la Dr. Oetker. Scrie pe ambalaj cum. Amesteci ori cu lapte, ori cu apa, dar mai bine cu apa pentru ca e post happy Nu sunt cremele astea foarte sanatoase, dar se fac repede si-s gustoase.

La multi ani mamei tale!