| Sim0nikaaa a întrebat:

Heii TPU puppy dog eyes! Am o problema cam stanjenitoare, e drept dar sper ca voi gasi o solutie! Deci am 15 ani si am sani extremi de mici, de aceea port sutien cu push-up [Stiu, teribil] ma simt penibil de acest lucru. Dar intrebarea mea este alta, am vazut foarte multe pareri pe internet [cum ca daca porti sutien cu burete, impiedica cresterea normala a sanilor] Ei bine eu mi-am intrebat mama si mi-a spus ca nu este adevarat si ca e bine sa port. Totusi sunt confuza, deci intrebarea mea ar fi: Sutienul cu Push-Up chiar impiedica dezvoltarea normala a sanilor?sad Rog seriozitatesad.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DoarImpreuna a răspuns:

Mai Simona... ce e teribil fată dragă. Prea suntem educati de pițipoance siliconate, o femeie cu sânii mici poate fi mai fermecătoare decât una voluptuasă. Uite la actrite celebre daca vrei http://www.eva.ro/......estii.html

In plus ai 15 ani si mai e loc. Nu te incurca sutienul deloc fii pe pace, putin sport (la sport fara sutien) te-ar ma ajuta putin.

Dar nu uita poti fi frumoasă si fermecătoare si fără mega sâni. Eu de exemplu iubesc o fată de vreo 15 ani de zile care are sinii mici, de adloescentaă si vreau sa spun ca ii sta foarte foarte bine si o plac foarte mult.

Fii linistită caută să te cunoști și să te accepți și vei radia vei fi seducătoare și naturală.

Hai fuga la oglinda și admiră-te.

| Sim0nikaaa explică (pentru DoarImpreuna):

Multumesc frumos ca mi-ai deschis ochii!big grin. Sincera sa fiu, ai dreptate...happy "Suntem prea educati de pitipoancele siliconate"puppy dog eyes. Oricum, sfaturile tale m-au ajutat foarte mult, Multumesc frumos :*.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sustin ce a spus @DoarImpreuna. Uita-ta la frantuzoaice. Toate au sinii mici si sint recunoscute ca fiind cele mai fermecatoare femei.

| LoveAnime4ever a răspuns:

Hei DoarImpreuna are dreptate si nu te lua dupa kamael ca e prost sau proasta de da pe dinafara laughing.
Fiecare fata se dezvolta mai incet sau mai rapid.Depinde de organismul fiecareia. Ascultama pe mine si pe DoarImpreuna. Pitipoancele cu ditamai sani arata bleach.Mie mi se face rau cand vad una cu niste sani imensi si fata de maimuta laughing. Asa k ai incredere in tine si daca chiar vrei sa porti sutiene Push-Up nimeni nu te opreste.
Asta e parerea din parte unei fete care are cupa B laughing. Dar nu vreau sa fie mult prea voluminosi laughing.Eu am 14 dar acus implinesc si eu 15 laughing
Sper ca te'am ajutat :X:*!

| Sim0nikaaa explică (pentru LoveAnime4ever):

Iti multumescbig hug si multi inainte:*!

| LoveAnime4ever a răspuns (pentru Sim0nikaaa):

Cuplacere :X:X mersiii big hug si sa cresti mare!

| kamael a răspuns:

Nu stiu daca sutienu cu push-up impiedica dezvoltarea normala a sanilor, insa dezvoltarea normala a creierului tau este clar impiedicata de ceva!