Mai Simona... ce e teribil fată dragă. Prea suntem educati de pițipoance siliconate, o femeie cu sânii mici poate fi mai fermecătoare decât una voluptuasă. Uite la actrite celebre daca vrei http://www.eva.ro/......estii.html
In plus ai 15 ani si mai e loc. Nu te incurca sutienul deloc fii pe pace, putin sport (la sport fara sutien) te-ar ma ajuta putin.
Dar nu uita poti fi frumoasă si fermecătoare si fără mega sâni. Eu de exemplu iubesc o fată de vreo 15 ani de zile care are sinii mici, de adloescentaă si vreau sa spun ca ii sta foarte foarte bine si o plac foarte mult.
Fii linistită caută să te cunoști și să te accepți și vei radia vei fi seducătoare și naturală.
Hai fuga la oglinda și admiră-te.
Multumesc frumos ca mi-ai deschis ochii!. Sincera sa fiu, ai dreptate... "Suntem prea educati de pitipoancele siliconate". Oricum, sfaturile tale m-au ajutat foarte mult, Multumesc frumos :*.
Hei DoarImpreuna are dreptate si nu te lua dupa kamael ca e prost sau proasta de da pe dinafara .
Fiecare fata se dezvolta mai incet sau mai rapid.Depinde de organismul fiecareia. Ascultama pe mine si pe DoarImpreuna. Pitipoancele cu ditamai sani arata bleach.Mie mi se face rau cand vad una cu niste sani imensi si fata de maimuta . Asa k ai incredere in tine si daca chiar vrei sa porti sutiene Push-Up nimeni nu te opreste.
Asta e parerea din parte unei fete care are cupa B . Dar nu vreau sa fie mult prea voluminosi .Eu am 14 dar acus implinesc si eu 15
Sper ca te'am ajutat :X:*!
Iti multumesc si multi inainte:*!
Cuplacere :X:X mersiii si sa cresti mare!
Nu stiu daca sutienu cu push-up impiedica dezvoltarea normala a sanilor, insa dezvoltarea normala a creierului tau este clar impiedicata de ceva!