| Puka19 a întrebat:

Heii TPU.
Plâng foarte repede. Adică dacă nu îmi convine ceva, sau îmi vorbește cineva urât, sau i-au o notă mai mică, plâng fără încetare. Ce pot să fac? Am o problemă psihică?
Și când mă cer cu cineva în mediul virtual, și primesc mesaje cu înjurături, simt că îmi sare inima din piept și rămân dintr-o dată fără aer.
Ce problemă am? Și ce pot să fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Esti o fire mai emotiva, nicidecum ca ai avea probleme psihice.Trebuie sa ai mai multa incredere in tine, in ceea ce gandesti.Trebuie sa fii constienta ca nu toata lumea este ca tine,nu toate persoanele sunt blande,politicoase, agreabile, cu bun simt... Lipsa aerului, ar fi de la stresul care ti-l provoaca cei ce nu stiu sa aiba o conversatie politicoasa, respectoasa.Trateaza cu mai multa indiferenta, nu-i baga in seama, ca si cum nu ar exista.Chiar si printre prietenii tai, fa curatenie, ca doar or mai fi si persoane ca tine, politicoase si cu bun simt.Gandeste pozitiv!

4 răspunsuri:
| Trălălău a răspuns:

Ar fi bine ( recomandat) sa te duci la un psiholog sau la un medic.El te poate ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Fix asa sunt si eu,deoarece punem la suflet orice,dar nu ar trebui sa facem asa.
Inca ceva:si eu am plans pentru mediul acesta virtual,dar sa stii ca nu merita deloc sa suferi pentru nimeni!
Deoarece la ceilalti le vei da satisfactie ca tu plangi, incearca sa fi indiferenta, sa nu-ti mai pese de orice si de oricine ca nu se merita.
Esti tu mai sensibilura si emotiva, asa sunt si eu, trebuie sa invatam sa ne controlam emotiile.
Capul sus draga mea!
Te pup!

| Rebeca21121 a răspuns:

Buna! Si eu am aceeasi problema de cateva luni mi-a fost foarte greu la inceput simteam ca nu am nici o rezolvare la ce mi se intampla ca sunt nebuna ....Am inceput sa merg la phsiolog dar nu consider ca este neaparat necesar dar ai nevoie de cineva cu care sa poti comunica si a face schimb de pareri, care sa te intelega mie imi este mai bine deoarece nu am gasit nici un prieten care sa ma asculte, spunand ca am luat razna explincandui ce mi se intampla am considerat ca un pshiolog ma va ajuta pentru ca e platit sa ma asculte big grin Starea mea sa imbunatatit deoarece am invatat sa imi controlez emotile si sa trec peste acea sufocare care ma trece cand cineva ma jigneste, ma dezapreciaza. Nu iti face griji vei invata cu timpul cum sa depasesti momentul. Dar sa ti minte ca nu este nimic in neregula cu tine esti doar mai diferita ca alti ceea ce te face mai speciala fiindca nu mergi in turma cu ei ca oile ci mergi prin viata in stilul tau propriu si original, nu este o greseala ca suntem mai sensibile si avem o inima mai mare intr-o lume prefacuta ca aceasta!

| marian7788 a răspuns:

Nu ai nici o problema