Hei. Nu te ingrijora. De obicei, inaltimea este transmisa de la parinti. Asa ca, daca parintii tai sunt inalti, e normal ca si tu sa fii la fel. Daca nu sunt, o fi vreo mostenire de familie, poate bunicul/bunica sau... Nu stiu. In orice caz, nu trebuie sa iti faci griji. Cresterea o sa se stopeze la 18-19 ani sau chiar 20. Eu mi-am dorit intotdeauna sa fiu inalta... Cateodata e un avantaj. Ai grija sa nu prea porti tocuri inalte sau haine cu dungi verticale, va parea ca esti si mai inalta. Si vad ca nu prea iti place sa pari prea inalta. Pupici!
Nu-ti face probleme in privinta asta. O sa mai cresti poate pana pe la 20 si un pic de ani, dar nu cu mult.
Zic sa nu iti faci probleme pentru ca exista foarte multi tipi inalti, deci nu ramai fara pereche, daca asta iti e temerea.
Este un avantaj de cele mai multe ori sa fii mai inalt, decat sa fii scund.
Am avut si eu complexul asta foarte multi ani pana la varsta de 20 de ani, dar apoi am observat ca inaltimea unei persoane impune un anumit respect si ii ofera un anumit statut.
Chiar daca nu recunosc, cei mai multi barbati sunt atrasi de femeile mai inalte si gasesc asta un atu sexy al femeilor.
So, take care and no worries! ^^