| TestOne a întrebat:

Heii TPU! Vruiam sa va intreb...eu,dimineata,cand ma scol ma spal pe cap ca sa-mi stea parul adica doar il ud (fara sampon fara nimic)apoi il usuc cu prosopul destul incat sa fie cam jilav adica daca pui mana pe el e doar un pic umed.Aici vruiam sa ajung...pot sa patesc ceva gen boli la cap(meningita etc.) pot sa spun ca o fac cam des 4-5 diminetzi pe saptamana (cu pieptenul nu merge e incurcat rau, am parul gras si nu prea pot sai fac multe

PS.:Fara raspunsuri gen ia-ti un sampon pentru par gras fiindca eu vreau raspuns la intrebarea "daca (o sa) patesc ceva" Mersi anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Adina77 a răspuns:

Buna!
Nu patesti nici o meningita..ca pana la meninge calea-i lunga.
Poti doar sa racesti.

| TiffanyღBJ a răspuns:

Poti sa racesti iarna daca faci chestia asta, da acum vara nu patesti nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iarna cu parul ud afara....pai sa vedem cred ca o sa devi snsibil la frig cand vei fi batran si va trebui sa porti mereu caciula.
vara n-are nimic
.dar sti eu daca am parul gras, si ma spal fara sampon nu ma ajuta la nimic, se usuca si arata la fel straight face

| natasa1980 a răspuns:

Nu vreau sa te sperii dar daca iesi afara cu parul ud pe frig poti sa racesti.Realmente poti sa patesti ceva. Poti sa racesti la cap.