| Razvy197 a întrebat:

Heiii.Am din nou o mare problema crying( crying.Mi-a aparut la incheietura maini o "galma "".Pe net am gasit ca este chist sinovial iar o asistenta mi-a spus la fel sad.Mi-a spus ca se trateaza numai prin operatie, dar problema e ca mie imi e super frica de operatie.Adica in general nu mi-ar fi frica.Dar mai rau imi e frica de anestezia aia crying( crying.Si sa imi spuneti daca stiti : e totala sau locala?crying(crying(. Totusi trebuie sa ma duc la medic!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| heise a răspuns:

Http://www.webdex.ro/online/dictionar/punctie
Oricum, sa nu iti fie frica de anestezie. Eu am fost anesteziata de doua ori in viata mea. O data cand eram mica si a trebuit sa imi scot polipii si a doua oara a fost anul trecut cand mi-a iesit un neg pe frunte. Nici nu am simtit cand mi-a bagat acul pe sub piele si mi l-a inlaturat.

| victorandrei a răspuns:

Daca este la incheietura mainii este locala. Se poate rezolva si prin punctie. Dar este putin dureros.

| Razvy197 explică (pentru victorandrei):

Ce este punctia?

| victorandrei a răspuns (pentru Razvy197):

Sub anestezie locala sau nu depinde de caz, se baga un ac si se elimina lichidul.