anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De 2 zile am o durere insuportabila in gat, amigdalite inflamate, febra ( in prima zi ) rosu in gat... sad Am incercat tot ce se putea : " Medicamente, gargara cu apa calduta si sare, fervex (naspa), cartof ras si ceaiuri. Nimic nu a functionat pana acum... Stiti voi si altceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| spi a răspuns:

Si eu am avut zilele trecute la fel ca tine si am incercat la fel cu ceairui, medicamente si credeam ca nu se mai termina raceala.dar trece cu timpul..eu am luat in continuare nurofen si am baut ceaiuri iar pana la urma mi-a trecut.totusi du-te la doctor daca te simti din ce in ce mai rau sa nu ai altceva.dar eu cred ca este doar o simpla raceala chiar daca este cald afara mai multe persoane sunt racite.la raceala nu poti sa faci ceva special ca sa iti treaca.ea de obicei trece in cateva zile nu poti sa racesti azi sa iei medicamente si maine nu mai ai nimic. pupici

4 răspunsuri:
| blackcat99 a răspuns:

Eu am luat Fervex cand eram racita si a fost ca si cum as bea un ceai, dar atat, niciun efect in plus. Ia un Faringosept si la interval de 2 ore dupa ia un Strepsils. Daca durerea persista pana dupa amiza mergi la medic de urgenta.

| Oanarry a răspuns:

Du-te la medic, ca s-a putea sa ai bronsita. Aceleasi simptome le-am avut si eu, da la mine a fost mai grav...

| teotaur a răspuns:

Antibiotic si o vizita la medicul de familie