| Xlove64 a întrebat:

Heiii
Deci acu cateva min am observat ca pe partea de jos a ochiului [pe piele acolo unde sunt genele din partea inferioare] mi s`a inrosit cam jumate, pe dedesubt
M`am uitat si la celalalt ochi dar nu e asa
Si cand apas ma doare putin, dar si cand clipesc
Oare ce sa fie /
Si daca nu imi trece pana maine cu ce as putea sa ma dau, cu ce crema /
Funda si vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| justitiarul a răspuns:

E posibil sa faci conjunctivita sau alta infectie a ochiului.Mergi la medicul de familie sa iti dea trimitere la oftalmologie.Iar daca esti prea comod intreaba o farmacista!

| Bellona a răspuns:

Nu sunt sigura...dar probabil ca ai tras curent.si eu am de dimineata ochiul rosu intr-o parte.

| LexieG a răspuns:

Dupa cam ce ai descris tu, ai ulcior, asa se numeste din batrani, cel putin asa stiu eu.O sa ti se mai inroseasca putin si o sa te mai doara.Cel mai indicat ar fi sa mergi la doctor fiindca se poate infecta.Insanatosire grabnica. Funda?

| Mihai1111111111 a răspuns:

Probabil de la frecare sau. stiu eu.ti-a intrat ceva in ochi. Stai linistita, maine dimineata cand te trezesti nu o sa mai ai nimicwinking

| Dml a răspuns:

Ai ulcior.asa se numeste.am facut si eu cand aveam 10 ani si mama mi-a dat cu o crema numita Kanamicina... poti cere la o farmacie!>big grin

| Golanasul a răspuns:

Mai mult ca sigur aceea este o iritatie! Trece de la sine

| Dml a răspuns:

Hei
ai ulcior.am avut si eu cand aveam 10 ani si mama mi-a dat cu o crema pe nume Kanamicina... poti cere(intreba) la farmacie!
big hug
sper c-am fost de folos...

| Minnie_8038 a răspuns:

Probabil ai tras curent. daca nu persista. inseamena ca asta este.sincer, nu stiu ce sa iti recomand sad

| simpatica96 a răspuns:

Din descrierea pe care ai facut'o ai ulcior...Nu este nimic grav.
Cu ce ai putea sa te dai nu stiu pentru ca nu am avut niciodata dar a avut o prietena.Mergi la farmacie si le spui problema si iti dau ceva crema cu care te dai si iti trece in cateva zile... Sper ca ti-am fost de ajutor...happy

| xXPsychO983 a răspuns:

Nu stiu... mai bine du-te intr-o zii la doctorul tau de familie si el iti v-a da o crema sau nispe picaturi... Kisses love struck pa:d